Snel Woonruimte Verhuren

Woonruimte Verhuren

Heeft u een huis dat beschikbaar is voor verhuur?

Opname van uw woonruimte

Indien u tot het besluit komt om uw woonruimte via ons te verhuren, is de opname van uw woning de volgende stap. Wij maken een dossier aan met alle kenmerken van de woonruimte zoals bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, de locatie en het maken van foto’s.

Check-in/check-out

Tijdens de sleuteloverdracht vind tevens de check-in met de huurder plaats. Daarbij wordt door middel van een check-in lijst de huidige staat van de woonruimte met eventuele meubilering vastgelegd. Vervolgens zullen wij bij de check-out deze lijst gebruiken om de huidige staat (wederom) vast te stellen “om vervolgens te controleren en eventueel te verrekenen ten aanzien van de borgstelling!

Wilt u uw woning veilig en zorgeloos verhuren?

Dynamic Housing Amsterdam verhuurt uw woonruimte snel en vakkundig. Door onze brede netwerk, kennis van de lokale markt en onze eigen ervaringen nemen wij graag uw zorg uit handen. In het gehele proces blijft u controle hebben over uw woning. Bekijk hieronder onze werkwijze

Kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bij deze kennismaking kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Huurder(s)

Nadat kandidaten zich aanmelden om uw woonruimte te huren zullen wij documenten zoals bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden en ID van de desbetreffende kandidaten met u delen. Uiteraard zullen wij ook onze indruk van de desbetreffende kandidaat met u delen. U bepaalt uiteindelijk wie in uw woonruimte mag verblijven!

Huurovereenkomst

Wanneer er een akkoord is bereikt tussen uw wensen en de wensen van de kandidaat huurders stellen wij een juridisch getoetst concept contract op. De overeenkomst zullen wij met u en de kandidaat huurder doornemen. Nadien volgt de definitieve huurovereenkomst met een betalingsverplichting van de borgstelling en de huur van de eerste maand naar de huurder.

Publicatie en bezichtigingen

Uw woonruimte bieden wij vervolgens aan op de website van Dynamic Housing Amsterdam, de Pararuis en bij collega makelaars in Amsterdam. Een grote groep woningzoekenden zal hierdoor bereikt worden. Dynamic Housing Amsterdam verzorgt de bezichtigingen van uw woonruimte. Alvorens wij de kandidaat uitnodigen voor een bezichtiging wordt de kandidaat getoetst aan de gewenste voorwaarden zoals bijvoorbeeld de financiële positie van de huurder.

0 +
Apartments Sold
0 +
Satisfied Clients
0 +
Houses Rented
0 +
Listed Properties

Neem contact met ons op!

Dynamic Housing Amsterdam werkt efficiënt en overzichtelijk. Wij nemen zoveel als mogelijk werk voor u uit handen.